News

ba

Održan vebinar na temu "Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija"

U četvrtak, 10. decembra kompanije Manpower i Assert International su imale čast da budu domaćini online regionalnog panela na temu „Liderstvo kroz prizmu regionalnih pozicija“.
21.12.2020
ba

Aleksandar Hangimana je imenovan za generalnog direktora i partnera novog klastera Manpower za Jugoistočnu Evropu

Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster Manpower za Jugoistočnu Evropu koji obuhvata Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Bugarsku.
21.10.2020
ba

Obavještenje o zloupotrebi brenda Manpower

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije Manpower, obavještavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao Manpower koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.
12.10.2020
ba

Prezentacija projekta „Poslovna inkluzija“

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su kompanije Manpower i Assert International u srijedu, 23. septembra u prostorijama kompanije Manpower organizovale prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“.
02.10.2020
ŠTA MOTIVIŠE MLADE

ŠTA MOTIVIŠE MLADE?

Šta je uopšte motivacija, odakle dolazi, zbog čega nam je potrebna i gdje je pronaći ako se izgubi?
08.09.2020
IZAZOVI REGIONALNIH POZICIJA

IZAZOVI REGIONALNIH POZICIJA

Stara kineska poslovica glasi “Reci mi i zapamtiću na sat vremena, pokaži mi i zapamtiću na jedan dan, ali dozvoli mi da uradim i zapamtiću zauvek.”
01.09.2020
USPEŠNO DELEGIRANJE

USPEŠNO DELEGIRANJE & UPRAVLJANJE U USLOVIMA RASTUĆE FLEKSIBILNOSTI NA POSLU

Evolutivna poslovna transformacija se doživela i preživela, empirijski dokazala i možemo reći da su mnoge stvari pod znakom pitanja...
26.08.2020
Our Goals
Leasing of personnel, Outsoursing & Payroll Management
Detail Info