O nama

Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom svijeta, Manpower predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbjeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rješenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. Manpower ulazi na tržište Bosne i Hercegovine 2018.

Naša misija

  • O kompaniji

Globalni lider u pružanju inovativnih kadrovskih rješenja

  • Pokrivenost teritorija 

Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Mađarska, Bugarska

  • Kancelarije 

Sarajevo

Naši ciljevi

Povećajte produktivnost
Učiniti "onboarding" proces efikasnijim
Povećajte stopu zadržavanja uposlenika
Promovišite društvenu odgovornost
Smanjite troškove

Upoznajte naš tim lidera

Selma-Isabegovic
Selma Isabegović
Country Manager Bosnia and Herzegovina
manpower
Lana Bečirović
Head of Talent Acquisition Team
Melisa Halilovic
Melisa Halilović
Sales & Business Development Manager
manpower
Haris Kadenić
Marketing Director at Manpower South-Eastern Europe
Ljudi
Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, vjerujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu. Mi pomažemo

saznajte više
ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku. Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspjehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspjehe.
Znanje
Dijelimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumio šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo

saznajte više
u skladu sa tim informacijama kako bismo unaprijedili naše odnose, rješenja i usluge.
Inovacije
Na osnovu razumijevanja svijeta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom svijeta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Ne prihvatamo status quo.

saznajte više
Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvijek uspjeti, ali nikada ne izlažući naše klijente rizicima.